значи в сервиза ми казаха че маслото да си го държа на мах.поради евентуално изръчкване на колат и ако е по малко маслото от макса.нямало толкова бързо да омасли хибаво и равномерно навсякъде и можело да се преебат повдига4ите и разпределителния вал.а за колата пише 4е събира 4,600литра алфа 146 1.6
Известие
Collapse
No announcement yet.
ниво на маслото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariioзначи в сервиза ми казаха че маслото да си го държа на мах.поради евентуално изръчкване на колат и ако е по малко маслото от макса.нямало толкова бързо да омасли хибаво и равномерно навсякъде и можело да се преебат повдига4ите и разпределителния вал.а за колата пише 4е събира 4,600литра алфа 146 1.6156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от mariioзначи в сервиза ми казаха че маслото да си го държа на мах.поради евентуално изръчкване на колат и ако е по малко маслото от макса.нямало толкова бързо да омасли хибаво и равномерно навсякъде и можело да се преебат повдига4ите и разпределителния вал.а за колата пише 4е събира 4,600литра алфа 146 1.6Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaПървоначално публикувано от mariioзначи в сервиза ми казаха че маслото да си го държа на мах.поради евентуално изръчкване на колат и ако е по малко маслото от макса.нямало толкова бързо да омасли хибаво и равномерно навсякъде и можело да се преебат повдига4ите и разпределителния вал.а за колата пише 4е събира 4,600литра алфа 146 1.6
Comment
-
Хората са написали min и max което ще рече че на двигателя му дреме на биелата точно на кой милимитър е маслото в тия границиsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
А а ви е идвало на ум че, колкото повече масло има толкова по добре се охлажда мотора...... когато маслото е малко се загрява повече и става бързо на чорба.. когато е повече му трябва много време а картера си е оребрен и го охлаждав то я ред на мисли по студено масло по голям вискозитет по обро смазване и коляновият вал си плува в масло... ако някой е чувал за теорията на масленият клин. аз слагам винаги маслото на максимума и досега съм нямал проблеми.. проблеми има когато има малко масло
Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Comment
-
всъщност, не си започнал такаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Абе и на мене ми се стори невероятно коляновия вал да е в маслото ама викам айде да не се обаждам че може и да не съм компетентен да става въпрос за някакви нови модификацииsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment